Miljøcontaineren på Vallø

Image
Giroljer, hydraulikkoljer osv skal helles i riktig blått fat (de er merket). Da tjener foreningen 3 kroner literen på den + at oljen gjenvinnes. Dumper du i feil oljefat koster det foreningen 20 kroner literen. Hjelp oss å holde hjulene igang på Vallø!!

Hva skal hvor?

Miljøconatineren vår er til gratis bruk for foreningen medlemmer. Husk at vi ønsker bare båtrelatert avfall. Fyll brukt girolje i riktig blå tønne, hydraulikkolje i sin tønne og vær med å bidra til et bedre miljø for alle. Er vår conatiner full, så har Tønsberg Kommune en Miljøconatiner selv ved Circle K inne i byen ved Nedre gate. Defekte 12V batterier settes slik at det er lett å ta de ut igjen og ikke kortsluttes.

Elektrisk avfall skal leveres på steder det selges elektrisk utstyr. Elkjøp på Stensarmeen har en flott conatiner, det samme har Power på Kilen.
Motorolje skal helles i den store tanken bak miljøcontaineren. Spilloljen gjenvinnes til blant annet ny brukbar motorolje. Vi er glade for olje i retur, men hjelp oss med å få de i riktig beholder. Du bruker kanskje 3 min ekstra, vi slipper timesvis med sortering. Spilloljer i malingspann er fy-fy, da blir oljen "uren" :-)

Giroljer og hydraulikkoljer i riktig fat

Image

Ikke slik, olje skal i oljetanken bak containeren

Image

Oljetanken bak containeren

Image

Om våre websider

Vallø båtforening tar forbehold om trykkfeil og feiltolkninger. Vedtekter og regelverk er styringsverkøyet for Styret og Havnekontoret.

Vallø værvarsel

SP_WEATHER_LIGHT_INTENSITY_DRIZZLE

12.45SP_WEATHER_C

Vallø

SP_WEATHER_LIGHT_INTENSITY_DRIZZLE
SP_WEATHER_HUMIDITY: SP_1SP_0SP_0%
SP_WEATHER_WIND: NESP_WEATHER_ATSP_2.SP_0SP_6 SP_WEATHER_WIND_SPEED_UNIT_MS
SP_WEATHER_MON
SP_WEATHER_CLEAR_SKY
SP_1SP_3.SP_1SP_5SP_WEATHER_C / SP_1SP_8.SP_9SP_7SP_WEATHER_C
SP_WEATHER_TUE
SP_WEATHER_CLEAR_SKY
SP_1SP_3.SP_9SP_WEATHER_C / SP_1SP_7.SP_5SP_2SP_WEATHER_C

Tjømebilder