Overføring av båtplass

Overføring av båtplass er både komplekst og veldig enkelt. Det er noen få mekanismer rundt dette med overføring av båtplass, derfor er det laget en egen side om det.
Link finner du her
Skal båtplasser overføres brukes skjema med link under her. Skjemaet kan godt signeres digitalt med BakID via Posten.no.  Fin å bruke hvis eier bor langt avgårde.
Skjema for overføring av båtplass

Utlån av båtplass eller utlån av vinterplassrett (selv til egne barn) på land er ikke lov og kan medføre tap av båtplass i henhold til vedtekter og regelverk bestemt av medlemmene selv.

Verdi på plassene, innskuddene som gjelder ved kjøp salga v båtplasser er:
Innskudd type 5                               34.900,-
Innskudd type 4                               29.800,-
Innskudd type 3                               23.600,-
Innskudd type 2                               19.350,-
Innskudd type 1                               13.750,-

Havnekontoret svare gjerne på spørsmål hvis noe er uklart.

Vinterplasser i Vallø småbåthavn

Vinterplasser kan det søkes om fra 1 september. Vi har mulighet for boblehavn på Vestre molo, og Pir 1.  Pir 2 er uten bobler og båten din vil fryse inne i isen (ja, det blir alltid masse is i i hele  havnen vår)
Husk at strøm kan bli dyrt i vinter, les gjerne denne artikkelen

Klikk her for søknadsskjema (Linken er aktiv)

Link til akseptbrev

Fast plass i Vallø småbåthavn

Vallø båtforening sitt styre har i 2022 satt søknadssystemet på vent intil ny søknadsmetode, nye regler og sporbarhet for tildeling er klart. Målet er å ha det klart innen desember 2022. Vi rekker ikke å bli ferdige i oktober som tildigere annonsert.
Inntil dette er avklart tar Vallø båtforening ikke imot søknader.

Søknader på epost blir dessverre avvist.

Sommerplasser i Vallø småbåthavn

Søknadsskjema går online 20 desember hvert år og forelinger skjer utover vinteren. 15 mars er første fordeling klar. Etter det kommer det 2 fordelinger til. Vi ber dere om ikke å mase i det det bare drøyer fordelingen :-)

Klikk her for søknadsskjema (linken aktiveres 20.desember hvert år)

..

.

Fot til meter og omvendt

Vi bruker et nettsted til konvertering meter/fot og andre veien for å sikre det blir likt for alle
.https://www.unitconverters.net/length-converter.html
Er du usikker på egen båt, bruk den linken.

Her kan du se vinterplassene etterhvert som de blir fordelt

-1.5°C

Wind: 1.03 M/S