Søknad om fremleie/sommer plass

Søknad om fremleieplass (sommerplass) sommeren 2022 i Vallø Småbåthavn.Dette skjemaet fylles ut og ved å trykke SEND SØKNAD havner det til Havnekontoret, samt at du får en epost som bekreftelse og kopi. Fordeling av leieplasser skjer FRA ca. 1  pril. Du vil bli kontaktet pr. telefon, epost. eller brev. Det er ikke nødvendig å ta kontakt før midten av april. Fremleien gjelder frem til 01.10.23

Alle data på båten din skal fylles ut korrekt.

Når det gjelder lengde på båten så skal den maksimale lengden(LOA-mål) oppgis inkludert eventuell badeplattform, jolle i davitter, baugspyd, påhengsmotor, nebb etc. Vi gjør oppmerksom på at ved feil oppgitte mål vil båt bli beordret flyttet ut av havna/tatt opp selv om det er midt i sesongen uten tilbakebetaling av sommeravgift.

Fremleien gjelder frem til 01.10.2023. Vallø Båtforening har innført ansiennitetsprinsipp. Har du leid båtplass i Vallø Båtforening i sesongene 2007 - 2020 får du ansiennitet for disse årene og dermed en fordel ved årets fordeling.
Vennligst fyll inn alle påkrevde felter

Bilde fra Vallø småbåthavn

-1.5°C